Sıfır Araç İçin Ekim Ayı Avantajları Başladı Sıfır Araç İçin Ekim Ayı Avantajları Başladı
Beşiktaş taraftarları için, spor kulübünün kendi ismini taşıyan “Beşiktaş Token” ön satışı için geri sayım başladı. Beşiktaş JK’nın sosyal medya hesabı Twitter’dan da duyurduğu Beşiktaş Token, 26 Eylül tarihinden itibaren Paribu üzerinden ön satışa çıkarılmış olacak.

Beşiktaş Token Fiyatı

BJK-TL piyasası aktifleşince işlem yapılabilecek Kilitsiz token’lardan veya 7 ay sonra belirlenen periyotlarla işleme açılmaya başlanacak Kilitli token’lardan talep edilebilecek. Ön satışa sunulacak olan Beşiktaş Token için “Kilitsiz token” 50 TL’den, “Kilitli token” ise 25 TL’den satışta olacak.

Beşiktaş Token Ayrıcalıkları

  • Beşiktaş’ın özel alanlarına erişim Tesisleri, statları ve locaları hem özel turlarla keşfedin hem de burada etkinliklere katılın.
  • Beşiktaş’ın yarınına etki gücü Kulüp tarafından yapılacak anketlere katılarak alınacak kararlarda söz sahibi olun.
  • Beşiktaş’a daha da yakın olmak Çeşitli etkinlikler kapsamında kulübün sporcuları, teknik heyeti ve yönetimiyle tanışıp onları yakından tanıyın.

Beşiktaş Token Özet Bilgiler

Ağ / Token protokolü Ethereum / ERC20 Maksimum arz 50,000,000 İlk token kilit açılımı 15 Mayıs 2024 Ön Satış Dönemi Bilgileri Toplam arz 5,500,000 BJK Kilitsiz token arzı 500,000 BJK
Editör: TE Bilisim