Milyonluk Siparişler Yağmur Gibi! Telekomünikasyon Lideri Açıklamaya Devam Ediyor Milyonluk Siparişler Yağmur Gibi! Telekomünikasyon Lideri Açıklamaya Devam Ediyor

107,50 TL fiyatla halka arz olan Tarkim Bitki Koruma TARKM, bugün halka arz fiyatı üzerinden %474,88 kazandırarak, 618,00 TL’ye ulaştı. En fazla 215 TL’lik yatırım ile halka arza giren yatırımcı, bugünkü fiyat itibariyle 1.021 TL kâr sağlamış oldu.

5-6 Eylül tarihlerinde talep toplayarak, 12 Eylül’de TARKM koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören paylar için, 2.671.321 yurt içi bireysel yatırımcı talepte bulunmuştu.

Kapanışta 194 Bin Lot Alıcıyla İşlem Gördü

Öte yandan, haftanın ilk işlem gününde, #TARKM payları için, tavan fiyat 618,00 TL’de 194.253 lot alıcı ile günü tamamladı.

tarkm derinlik

 Peş Peşe Tedbir Uygulandı

TARKM hissesinde, VBTS kapsamında şu an 4 kısıtlama uygulanıyor.

Uygulanan kısıtlamalar;

3 Kasım tarihli işlemlerin sonuna kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem görecek.  Uygulanan tek fiyat yöntemi, belirli bir zaman dilimi boyunca emirlerin eşleştirme yapılmaksızın Sisteme kabul edilip, bu süre sonunda en yüksek miktarda işlemin gerçekleşmesini sağlayan fiyat seviyesinin hesaplandığı, tüm işlemlerin bu fiyat seviyesinden gerçekleştiği işlem yöntem olarak uygulanıyor.

Kredili alım ve açığa satış,

Brüt takas,

Tek fiyat,

Emir paketi tedbiri.