Milyonluk Siparişler Yağmur Gibi! Telekomünikasyon Lideri Açıklamaya Devam Ediyor Milyonluk Siparişler Yağmur Gibi! Telekomünikasyon Lideri Açıklamaya Devam Ediyor

Kamuyu Aydınlatma Platformunun (KAP) müdavimi olarak bazı şirketler düzenli olarak sözleşme açıklıyorlar. Bazı şirketler KAP üzerinden açıklamalar yapmasalar da birçok şirket bu platformu aktif olarak kullanıyor ve yatırımcılarını bilgilendiriyor.

tureks-turizm-kap

Tureks Turizm Taşımacılık (TUREX) ise 2024 yılının başından bu yana neredeyse her gün KAP üzerinden sözleşme açıklamaya devam ediyor.

TUREX ve KGM Anlaşma Yaptı

TUREX tarafından 15 Ocak Pazartesi günü yapılan KAP açıklamasında, Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) ile sözleşme imzalandığı açıklandı.

Yapılan bildirimde TUREX ve Karayolları Genel Müdürlüğü arasında aktif olarak devam eden personel taşıma anlaşmasının 12 ay daha uzatılarak süresinin artırıldığı belirtildi.

Sözleşme Bedeli 200 Milyon Liraya Yakın

1 Şubat 2024 tarihiyle 28 Şubat 2025 tarihleri arasında geçerliliğini koruyacak olan bu anlaşma kapsamında, Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü ile bağlı işyerlerinin ve seyyar ekiplerinin bölge müdürlüğü sınırları içinde yıl boyu personelini konaklama yerlerine taşımada kullanılmak üzere taşıt kiralaması yapılacak.

Ayrıca yapılan bu anlaşmanın toplam bedelinin KDV hariç 189.705.760 TL olduğu belirtildi.

TUREX KAP Açıklaması

TUREX'in Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığı taşıma sözleşmesine ilişkin yaptığı KAP açıklaması şöyle:

"Şirketimizin Müşterileri Arasında KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile Personel Taşıma Sözleşmesi 12 Aylık Olarak Yenilenmiştir.

01.02.2024-28.02.2025 Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü ile Bağlı İşyerlerinin ve Seyyar Ekiplerinin Bölge Müdürlüğü Sınırları İçinde (Gerektiğinde Sınırları Dışında) 2024 Yılı Malzeme, Araç-Gereç ve Personelini Yol Boyu Konaklama Yerlerine Taşımada Kullanılmak Üzere Taşıt Kiralanması Hizmet Alımı İşi 189.705.760,00 +KDV olarak belirlenmiştir."