Kap Haberleri

kap haberleri ve güncel kap gelişmeleri, kap ile ilgili tüm video, kap fotoğrafları ve kap haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

Tuğçelik Alüminyum (TUCLK) yaptığı KAP açıklamasında Vestel Elektronik (VESTL) ile imzalanan dev anlaşmayı pay sahiplerine açıkladı.

BORSA

Uluslararası ölçekte hizmet sunan ve telekomünikasyon altyapı projeleri gerçekleştiren NETAS yeni siparişleri duyurdu.

BORSA

Yurt içi ve yurt dışında beton santrali tesisleri üzerine çalışan Meka Beton (MEKAG) yeni bir sözleşmeye imza atıldığını açıkladı.

ARACI KURUM ÖNERİLERİ

Borsa İstanbul'da işlem gören ve Türkiye'nin en büyük bankalarından olan VAKBN'nin bilançosu açıklandı, Garanti BBVA bankanın bilançosunu değerlendirdi.

BORSA

Bülbüloğlu Vinç (BVSAN) yeni sözleşme açıkladı, haberin hemen ardından vinç şirketi BVSAN'ın hisseleri yükselişe geçti.

BORSA

Türkiye'nin önde gelen seramik şirketlerinden Ege Seramik (EGSER) yeni yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

BORSA

Türkiye'nin önde gelen bilişim ve bilgisayar şirketlerinden İndes Bilgisayar (INDES), HONOR ile distribütörlük sözleşmesine imza attığını açıkladı.

BORSA

Uzay ve savunma sanayi sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan SDTTR yurt dışında kurulan yeni iş birliği hakkında açıklama yaptı.

BORSA

2023'ün dikkat çeken halka arzlarından olan REEDR, elektrikli araç üretimine başladığını duyurdu! Açıklamanın ardından hisseler tavana uçtu!

BORSA

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden Aselsan (ASELS) savunma sanayi alanında imza atılan bir projede sözleşme değişikliğine gitti.

BORSA

Enerji devi CW Enerji (CWENE) milyon dolarlık yeni GES projesinin detaylarına ilişkin yatırımcılarını bilgilendirdi.

BORSA

Türkiye'de savunma sanayi denince akla ilk sırada gelen ASELS, 20 milyon euroluk sözleşme hakkında açıklama yaptı.