Borsa İstanbul'un ve Türkiye'nin önde gelen uzay ve savunma sanayi şirketlerinden SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri (SDTTR) yeni iş birliği kurduğunu duyurdu.

sdt-uzay-sdttr-kap-aciklamasi

Uzay ve savunma sanayi şirketi SDTTR tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yapılan açıklamaya göre 6 Şubat 2024 tarihinde yurt dışında yeni bir iş birliği anlaşması imzalandı.

Finansal Raporlar Yatırımcıları Şoke Etti! Hisseler Sert Düşüşe Geçti Finansal Raporlar Yatırımcıları Şoke Etti! Hisseler Sert Düşüşe Geçti

Suudi Arabistan Şirketi İle İş Birliği Yapıldı

SDTTR'nin KAP'a yaptığı açıklamada Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen World Defense Show'da, Suudi Arabistan firması INTRA Defense Technologies ile birlikte geliştirilen insansız platformlarda SDT ürünlerinin kullanılması maksadıyla iş birliği anlaşması imzalandığı pay sahiplerine ve kamuoyuna açıklandı.

SDTTR KAP Açıklaması

SDTTR tarafından yapılan KAP açıklamasının tam metni şu şekilde:

"Şirketimiz, 06 Şubat 2024 tarihinde, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen World Defense Show'da, Suudi Arabistan firması INTRA Defense Technologies ile geliştirdikleri insansız platformlarda SDT ürünlerinin kullanılması maksadıyla iş birliği anlaşması imzalamıştır."

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir.