Borsa istanbul Haberleri

borsa istanbul haberleri ve güncel borsa istanbul gelişmeleri, borsa istanbul ile ilgili tüm video, borsa istanbul fotoğrafları ve borsa istanbul haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

2023'ün son halka arzlarından Kuzey Boru (KBORU), imzalanan dev sözleşme hakkındaki detayları duyurdu.

BORSA

Uzay ve savunma sanayi sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan SDTTR yurt dışında kurulan yeni iş birliği hakkında açıklama yaptı.

BORSA

Borsa İstanbul'da yükseliş sürekli olarak günlerdir devam ediyor, bu yükselişe sektör endeksleri de eşlik etmeye başladı.

BORSA

Borsa İstanbul, işlem gören iki hisse senedi için kısıtlama kararı alındığını ve bu kısıtlamaların detaylarını KAP üzerinden açıkladı.

BORSA

BIST100 endeksi haftanın ikinci işlem gününe 8.101 puandan girmesine rağmen seans kapanışını 7.950 puandan kapattı.

BORSA

BIST100 endeksinin 8.145 seviyesine kadar yükseldiği günde, yatırımcıların en çok ilgi duydukları ve işlem yaptıkları hisse senetlerini sizler için ele...

BORSA

Ensari Deri (ENSRI), enerji sektöründe iş geliştirmek için yeni bir şirket kurulumuna ilişkin karar alındığını yatırımcılara duyurdu.

BORSA

Dünya piyasalarında yer alan endeksler teknoloji hisseleri öncülüğünde ralli yapıyor, BIST'de ise 22-50 günlük ortalama "Sat" sinyali verdi.

BORSA

Borsa İstanbul 2024 yılının başlamasıyla yükselişe geçti, yabancı yatırımcılar ve düşen faizler borsayı destekliyor.

BORSA

Enerji sektöründen olan YAYLA hakkında karar geldi, BIST'in yaptığı açıklamaya göre enerji hisseleri emir paket tedbirine tabi olacak.

BORSA

Borsa İstanbul'da yer alan BIST100 endeksinden daha hızlı yükselen 10 hisse senedini beta katsayısı kapsamında sizler için ele aldık.

BORSA

Borsa İstanbul'da finansal raporlama tarihleri belli oldu! İlk çeyrek raporları 11 Haziran'a kadar yayımlanacak.