Beton santrali sektöründe her türlü makine imalatı yapıp bu tesislerle ilgili montaj, bakım, onarım ve imalat hizmetleri veren Meka Beton (MEKAG), yaptığı duyuruda yeni sipariş sözleşmesini duyurdu.

meka-beton-mekag-kap-aciklamasi

MEKAG Siparişin Detaylarını Açıkladı

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yaptığı bildirimde, MEKAG'ın yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Meka İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin yurt dışında faaliyet gösteren bir şirketten 20 Şubat 2024 tarihinde beton santralleri siparişi aldığı belirtildi.

Sipariş bedellerinin toplamının 350.000 Euro olduğu ayrıca kayıtlara geçti.

Meka İthalat İhracat Pazarlama'nın imza attığı sözleşme kapsamında üretimi planlanan beton santrallerinin üretim tedarik işleri MEKAG tarafından karşılanacak. Dizayn, üretim, sevkiyat ve montaj işlemlerinin ise 2024 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor.

MEKAG KAP Açıklaması

Meka İthalat İhracat Pazarlama'nın imzaladığı sipariş sözleşmesine ilişkin MEKAG tarafından yapılan duyuru şöyle:

"Şirketimizin %100 hissesine sahip olduğu bağlı ortaklığımız Meka İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret A.Ş., yurt dışı yerleşik bir şirketten bugün (20.02.2024) Beton Santralleri Siparişi almıştır. Sipariş bedelleri toplamı 370.000 (ÜçYüzYetmişBin) EUR ‘dur.

Sipariş konusu Beton Satrallerinin üretimi ve tedariki Şirketimiz tarafından karşılanacak olup dizayn, üretim, sevkiyat ve montaj işlemlerinin Nisan 2024 tarihine kadar tamamlanması planlanmaktadır."

Milyonluk Anlaşma Sonrası Hisse Tavan! Milyonluk Anlaşma Sonrası Hisse Tavan!

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir.