Borsada İstanbul'da işlem gören AGROT, tarım teknolojileri üzerine çalışmalar yapan bir teknoloji şirketi olarak öne çıkıyor.

agrot-is-iliskisi

Milyonluk Anlaşma Sonrası Hisse Tavan! Milyonluk Anlaşma Sonrası Hisse Tavan!

2023 yılının son çeyreğinde halka arz edilen AGROT hisseleri borsadaki pozitif yönlü trend halinde yükselişini sürdürüyor.

Tarım teknolojileri alanında faaliyet gösteren şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yeni iş görüşmeleri hakkında detaylara yer verdi.

AGROT İş Görüşmeleri

AGROT'un yayımladığı KAP bildirimine göre teknoloji şirketi, stratejik büyüme hedefleri,doğrultusunda ülkemizin tarımsal faaliyetleri kapsamında yeni bir projeye imza attı.

200 milyon kg domates, biber ve meyve püresi üretim kapasitesine sahip Ege Bölgesinin en büyük fabrikalarından biri ile uzun dönem kiralama sözleşmesi için ön görüşmelere başlayan AGROT, yatırımcılarını konu hakkında bilgilendirdi.

Aynı zamanda Ege Bölgesinde çiftçiler ile "Sözleşmeli Tarım" için görüşmeler gerçekleştiren Agrotech Yüksek Teknoloji, iki ayrı iş görüşmelerine ilişkin gelişmeleri kamuoyunun bilgisine sunacağını bildirdi.

AGROT KAP Açıklaması

Agrotech Teknoloji'nin konuya ilişkin yaptığı KAP açıklaması şu şekilde:

"Şirketimiz stratejik büyüme hedefleri,doğrultusunda ülkemizin tarımsal faaliyetleri kapsamında; 200 milyon Kg domates,biber ve meyve püresi üretim kapasitesine sahip Ege Bölgesinin en büyük fabrikalarından biri ile uzun dönem kiralama sözleşmesi için ön görüşmelere başlamıştır. Aynı zamanda Ege Bölgesinde çiftçiler ile "Sözleşmeli Tarım" için görüşmeler gerçekleştirilmektedir."