2023 yılı borsada sona erdi. Yılın son haftasında hangi hisseler yatırımcılarına en çok kazandırdı? Borsa İstanbul’da 2023 yılında inişli çıkışlı bir seyir izleyen hisse senetleri, 29 Aralık Cuma günü son kez işlem gördü.

Haftalık bazda en çok değer kazanan hisseler ise şöyle sıralandı:

Türkiye İş Bankası (ISKUR)

Türkiye İş Bankası (ISKUR) hisseleri, yılın son haftasında yatırımcılarına en çok kazandıran hisse oldu. Hisse, 5 işlem gününde yüzde 59,75 oranında değer artışı göstererek 8.930.900 TL’den kapandı.

Milyonluk Anlaşma Sonrası Hisse Tavan! Milyonluk Anlaşma Sonrası Hisse Tavan!

Prizma Press (PRZMA)

Prizma Press Matbaacılık (PRZMA) hisseleri, yılın son haftasında yatırımcılarına en çok kazandıran ikinci hisse oldu. Hisse, 5 işlem gününde %37,05 oranında değer artışı göstererek 41,80 TL’den kapandı.

Bayrak Ebt (BAYRK)

Bayrak EBT Taban Sanayi (BAYRK) hisseleri, yılın son haftasında en çok yükselen üçüncü hisse olarak dikkat çekti. Hisse, haftalık bazda %30,33 değerlenerek 16,80 TL’den kapandı.

Natural Gaz (NTGAZ)

Naturel Gaz (NTGAZ) hisseleri, yılın son haftasında en çok kazanan dördüncü hisse oldu. Hisse, hafta boyunca %29,63 oranında yükselerek 23,10 TL’den kapandı.

Anele Elektrik (ANELE)

Anel Elektrik (ANELE) hisseleri, yılın son haftasında en çok değer kazanan beşinci hisse oldu. Hisse, yatırımcılarına %28,71 kazandırarak 12,24 TL’den kapandı.

Aksa Akrilik (AKSA)

Aksa Akrilik (AKSA) hisseleri, yılın son haftasında en çok kazanç sağlayan altıncı hisse oldu. Hisse, 5 işlem gününde %25,61 oranında değer artışı göstererek 103 TL’den kapandı.