Hisse Haberleri

hisse haberleri ve güncel hisse gelişmeleri, hisse ile ilgili tüm video, hisse fotoğrafları ve hisse haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

BMS Birleşik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BMSTL) şirketi yapmış olduğu iş anlaşması sonrasında hisseler tavan olmaya devam ediyor.

BORSA

Borsa İstanbul'da BIST100 uzun bir sürenin ardından ilk defa haftalık bazda değer kaybı yaşadı. Endeksin düştüğü haftada pozitif ayrışan hisseleri...

BORSA

Borsa İstanbul'da işlem gören ilaç şirketi SELEC finansal raporlarını açıkladı, hemen ardından hisse senetleri sert düşüşe geçti.

BORSA

Bankacılık, finans, sigortacılık gibi sektörlerde yazılım projeleri yürüten VBT Yazılım (VBTYZ) bedelsiz sonrası tavan serisine başladı.

BORSA

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri arasında bu hissedeki tedbir kararı bugün 15 Şubat 2024 tarihinde sona ererek işlemlerine kaldığı...

ARACI KURUM ÖNERİLERİ

BIST100 endeksindeki yükseliş seyri devam ediyor, Deniz Yatırım'ın portföyünde bulunan VESBE hissesi ise listeden çıkarıldı.

ARACI KURUM ÖNERİLERİ

Borsa İstanbul'da işlem gören ve Türkiye'nin en büyük bankalarından olan VAKBN'nin bilançosu açıklandı, Garanti BBVA bankanın bilançosunu değerlendirdi.

ARACI KURUM ÖNERİLERİ

Yatırımcıların en çok tercih ettiği aracı kurumlar arasında bulunan Gedik Yatırım, dört hisse için teknik analiz raporları ve tavsiyeler verdi.

BORSA

Borsanın önde gelen bankacılık hisselerinden YKBNK için hedef fiyat 34 TL'ye çıkarıldı ve "AL" tavsiyesi verildi.

BORSA

2023'ün dikkat çeken halka arzlarından olan REEDR, elektrikli araç üretimine başladığını duyurdu! Açıklamanın ardından hisseler tavana uçtu!

BORSA

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden Aselsan (ASELS) savunma sanayi alanında imza atılan bir projede sözleşme değişikliğine gitti.

ARACI KURUM ÖNERİLERİ

Ak Yatırım, Doğuş Otomotiv (DOAS) hisselerinde hedef fiyat açıklamasında bulundu, şirketin karlılık oranları hakkında detaylı bir analiz paylaştı.