Borsa İstanbul A.Ş. tarafından 19 Aralık 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş. (AGROT) hisselerinde Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında alınan tedbire ilişkin açıklama yapılarak tedbir kararı alındığı duyurulmuştu.

Borsa İstanbul tarafından, hisse senedi işlemlerinin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesi ve yatırımcıların risklerden korunmaları için Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi uygulanarak yatırımcıların yatırımları korunmaktadır.

Sona Erecek Tedbir Kararı Ne Demektir ?

Kredili alım ve açığa satış Emir paketi tedbiri Brüt takas Hissenin üzerindeki  3 tedbir kararı bugün itibari ile kalktı.

  1. Kredili alım ve açığa satış
  2. Emir paketi tedbiri
  3. Brüt takas

Belirtilen 3 tedbir paketi bugün itibari ile son bulmuştur.

AGROT Yatırımcısına Ne Kadar Kazandırdı?

AGROT hissesi 44.84 TL bandında işlem görmekte olup 14 Şubat 2024 pazartesi günü %6,00 oranında primlenerek günü sonlandırdı. Tarım hissesi yatırımcısına haftalık %30.88, 1 ayda %191.17 ve 6 ayda yatırımcısına %682.55 kazanç sağladı.

Enerji Şirketi Yatırımlarına Devam Ediyor! 1 Milyar Liralık Dev Anlaşma Enerji Şirketi Yatırımlarına Devam Ediyor! 1 Milyar Liralık Dev Anlaşma

agrot