Borsa Haberleri

borsa haberleri ve güncel borsa gelişmeleri, borsa ile ilgili tüm video, borsa fotoğrafları ve borsa haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) şirketi yüzde 5 düşüşün ardından milyonluk iş anlaşması ile yatırımcısını sevindirmeye başlamış durumda.

BORSA

BMS Birleşik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BMSTL) şirketi yapmış olduğu iş anlaşması sonrasında hisseler tavan olmaya devam ediyor.

BORSA

Borsa İstanbul'da BIST100 uzun bir sürenin ardından ilk defa haftalık bazda değer kaybı yaşadı. Endeksin düştüğü haftada pozitif ayrışan hisseleri...

BORSA

Tuğçelik Alüminyum (TUCLK) yaptığı KAP açıklamasında Vestel Elektronik (VESTL) ile imzalanan dev anlaşmayı pay sahiplerine açıkladı.

BORSA

Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) şirketi yapay zeka destekli yatırımını yatırımcısına açıkladı ve detayları KAP açıklaması ile birlikte duyurdu.

HALKA ARZ

Limak Çimento’nun (LMKDC) halka arz sonuçları yatırımcılara duyuruldu. Limak Çimento halka arz sonuçlarına göre, yatırımcılara kaç lot verildiği bu yazımızın...

HALKA ARZ

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) iki farklı şirketin halka arzına onay verildiğini yayımlanan bülten ile yatırımcılara duyurdu.

BORSA

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. (YEOTK) şirketi yeşil enerjiye yatırım yapacağını duyurdu.

HALKA ARZ

Türkiye’nin en ünlü online mağazacılık ve e-ticaret platformlarından olan Trendyol’un Grup Başkanı Çağlayan Çetin halka arza ilişkin açıklamalarda bulundu.

BORSA

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri arasında bu hissedeki tedbir kararı bugün 15 Şubat 2024 tarihinde sona ererek işlemlerine kaldığı...

BORSA

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ATLAS) şirketi SPK'ya başvurdu. Şirket yüzde 100 bedelli sermaye artışı yapmak için hazırlanıyor.

HALKA ARZ

Geçtiğimiz haftalarda SPK tarafından halka arz onayını Limak Çimento (LMKDC) şirketi, yatırımcılarından talep toplamaya bugün itibari ile başladı.