Ahlatcı Doğal Gaz (AHGAZ) şirket ile ilgili olarak internet, sosyal medya, iletişim uygulamaları ve diğer dijital platformlarda yayınlanan haber ve söylentiler üzerine KAP’a açıklama yaptı. Şirket, yatırımcıların bilgi talepleri doğrultusunda açıklama yaptığını belirtti.

Açıklamada şirketin paylarına yatırım yapan kişi veya kurumların alım-satım kararlarının pay fiyatlarını arz ve talebe göre düşürebileceği veya yükseltebileceği ifade edildi.

Milyonluk Siparişler Yağmur Gibi! Telekomünikasyon Lideri Açıklamaya Devam Ediyor Milyonluk Siparişler Yağmur Gibi! Telekomünikasyon Lideri Açıklamaya Devam Ediyor

Haber İçeriklerinin AHGAZ'la İlgisi Yok

Şirketin faaliyetleri ve finansal performansı ile ilgisi olmayan haber içeriklerinin AHGAZ ile bir bağlantısının olmadığı vurgulandı.

Ayrıca şirketin paylarında yaşanan olağan dışı fiyat ve miktar değişimleri ile ilgili olarak, kamuya açıklanacak herhangi bir özel durumun olmadığı kaydedildi.

AHGAZ Hisseleri Tabanı Gördü

AHGAZ hisseleri dün devre kesici işleme girdikten sonra bugün de düşüşünü sürdürüyor. Hisseler dün 9,62 TL’den kapandıktan sonra bugün 8,86 TL’den açıldı.

Hisseler saat 14.15’te 9,04 TL’ye kadar yükselse de hemen ardından 8,70 TL’ye kadar geriledi. Hisseler günlük olarak saat 16.59 itibariyle yüzde 8,63, haftalık bazda yüzde 21,52, aylık bazda ise yüzde 28,24 değer kaybetti.