Tacirler Yatırım, borsanın yükseliş trendinde olduğu bir günde, yatırımcılara dört hisse senedi tavsiyesinde bulundu.

tacirler-yatirim-hisse-tavsiye

Enerji Şirketi Yatırımlarına Devam Ediyor! 1 Milyar Liralık Dev Anlaşma Enerji Şirketi Yatırımlarına Devam Ediyor! 1 Milyar Liralık Dev Anlaşma

BIST100 Güne Yükselişle Başladı

BIST 100 endeksi, son zamanlarda yaşadığı düşüşleri telafi etmek için güne yüzde 1 civarında artışla başladı ve 8100 puanı aştı.

Tacirler Yatırım’ın günlük raporunda, borsadaki yükselişten faydalanabilecek hisse senetleri ve bunlar için belirlediği giriş ve hedef fiyatlar yer aldı.

Tacirler Yatırım'ın Kısa Vade Önerdiği Hisseler

Raporda tavsiye edilen hisse senetlerinden ilki AKSA idi. Kurum, AKSA için 87,85 TL’lik bir giriş fiyatı ve 90,90 TL’lik bir hedef fiyat belirledi. AKSA hissesi, güne artışla başlayarak 89,05 TL’ye yükseldi.

Raporda öne çıkan bir diğer hisse senedi ise MAVI oldu. Kurum, MAVI için 130 TL’lik bir giriş fiyatı ve 134 TL’lik bir hedef fiyat önerdi. MAVI hissesi, 128,60 TL civarında işlem görüyor. Raporda, 128 TL’nin stop-loss- seviyesi olduğu belirtildi.

Raporda dikkat çeken bir başka hisse senedi de SAHOL oldu. Tacirler Yatırım, SAHOL için 69,75 TL’lik bir giriş fiyatı ve 72,20 TL’lik bir hedef fiyat belirledi. SAHOL hissesi, güne yatay başlayarak 69,55 TL’de seyrediyor.

Raporda yer alan son hisse senedi ise TUPRS oldu. Kurum, TUPRS için 142,10 TL’lik bir giriş fiyatı ve 147,10 TL’lik bir hedef fiyat önerdi. TUPRS hissesi, 142,00 TL civarında işlem görüyor.

tacirler-yatirim-hisse-onerileri

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir. Bu içerik tamamen Tacirler Yatırım'ın raporu dahilinde hazırlanmıştır.