Kazanç Kapısı Aralandı! Hissede 1000 Lot 4500 Lot Oldu, Tavan Serisi Başladı! Kazanç Kapısı Aralandı! Hissede 1000 Lot 4500 Lot Oldu, Tavan Serisi Başladı!

CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (CVKMD), halka arz sürecinde paylaştığı yatırım projeksiyonları doğrultusunda, Balıkesir Sarıalan’da bulunan altın maden sahasında üretim faaliyetlerine yönelik olarak trafo tesis ve enerji nakil hattı yapım işi için bir şirketle anlaştığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Şirketin KAP’a yaptığı açıklamada, söz konusu yatırımın vergiler hariç 1.075.000 euro (yaklaşık 34,85 milyon TL) tutarında olduğu belirtildi. Açıklamada, yatırımın malzeme ve montaj kapsamında gerçekleştirileceği de kaydedildi.

Şirket, Balıkesir’deki altın maden sahasında üretim faaliyetlerine başlamak için gerekli altyapı çalışmalarına devam ettiğini duyurdu.

CVKMD tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz CVK Maden İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş.’nin halka arz sürecinde paylaşılan belge ve dokümanlarda (İzahname, Fiyat Tespit Raporu, vb.) yer verilen yatırım projeksiyonları kapsamında yatırımlara devam edilmekte olup, Şirketimize ait Balıkesir ili, Sarıalan mevkiindeki altın maden sahasında gerçekleştirilmesi planlanan üretim faaliyetlerine yönelik olarak Trafo Tesis ve Enerji Nakil Hattı Yapım İşi (Malzeme + Montaj) konusunda yurt içinde yerleşik bir şirket ile anlaşma sağlanmıştır. Siparişin toplam bedeli vergiler hariç 1.075.000-Euro (yaklaşık 34,85 milyon TL)’dur."