Kimpur-Kimteks, İngiltere’de yeni bir şirket kurduğunu KAP’ta duyurdu.

kmpur-kap-aciklamasi

KMPUR İngiltere'deki Şirket Kurulumu Hakkında

Borsada işlem hacmi yüksek hisselerden biri olan Kimpur-Kimteks Poliüretan, bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yaptığı açıklamada, İngiltere’de yeni bir şirket kurduğunu bildirdi.

KAP açıklamasında, Kimpur’un 10 Ocak 2023 tarihinde yaptığı özel durum açıklamasına atıfta bulunuldu. Buna göre, şirket yönetimi, Birleşik Krallık’ta varlıklarını artırmak ve ihracat faaliyetlerini geliştirmek için yeni bir şirket kurma kararı almıştı.

Şirketin, Birleşik Krallık’ta Kimpur UK Limited adlı yeni şirketin veya bağlı ortaklığın yüzde 100 hissesine sahip olduğu ve kuruluş işlemlerinin ve yasal prosedürlerin 22 Ocak 2024 tarihi itibarıyla tamamlandığı belirtildi.

KMPUR Hisse Performansı

Borsada KMPUR koduyla BİST 100 endeksi içinde işlem gören şirket hissesi, son bir yılda yatırımcılarına yüzde 22,84 kazandırdı. Hisse, son bir ayda yüzde 21,34, son bir haftada ise yüzde 13,25 değer kazandı.

Hisse, bugün saat 10.54 itibarıyla yüzde 4,93 artışla 68,15 liradan alıcı buldu. Hisse, son bir yıl içinde en yüksek 98,55 lira, en düşük ise 33,53 lira seviyelerini gördü.

kmpur-hisse-son-durum

Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir.