Kazanç Kapısı Aralandı! Hissede 1000 Lot 4500 Lot Oldu, Tavan Serisi Başladı! Kazanç Kapısı Aralandı! Hissede 1000 Lot 4500 Lot Oldu, Tavan Serisi Başladı!

KAP üerinden “Yeni bir şirket kurulması” başlığıyla atılan bildirimde, şirketin, bir çok enerji sektöründe faaliyet göstereceği belirtildi.

Şirket kuruluşu için gerekli işlemler başlatılırken, yatırımcılara yapılan açıklamanın tamamında, şu ifadelere yer verildi;

cw enerji

Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından 19 Ekim 2023 tarihinde;  Şirketimizin, fotovoltaik enerji üretim sektöründe fotovoltaik güneş paneli üretimi-satışı başta olmak üzere; anahtar teslim güneş enerjisi sistemleri kurulumu, tasarım, mühendislik ve bakım hizmetleri, güneş enerjisi sistemleri ekipmanları tedarik ve satışı, güneşten enerji üretimi vb. amaçlarla faaliyet gösterecek CW Energy USA, Inc. unvanlı, yeni şirket kurulmasına ve yeni kurulacak şirketin sermayesine %100 oranında sermaye payı ile iştirak edilerek tüzel kişi ortak olunmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda şirket kuruluşu için gerekli işlemler başlatılmıştır.