Finansal Raporlar Yatırımcıları Şoke Etti! Hisseler Sert Düşüşe Geçti Finansal Raporlar Yatırımcıları Şoke Etti! Hisseler Sert Düşüşe Geçti

Enerji sektörünün devlerinden olan CW Enerji (CWENE), güneş enerjisi santrali (GES) projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

CWENE tarafından yapılan açıklamada, Durteks İnşaat Tekstil Sanayi ile imzalanan 13 Şubat 2023 tarihli ve toplam 5.187.103 ABD doları tutarındaki GES projesinin kabulünün yapıldığı ve devreye alındığı bildirildi.

GES Üretime Başladı

Uşak ilinde yer alan arazi tipi güneş enerjisi santralinin resmi kurum tarafından kabul edildiği ve elektrik üretimine başladığı açıklandı.

KAP Açıklaması

Borsada enerji sektörünün önde gelen şirketlerinden olan CWENE konuya ilişkin açıklamalarda bulundu:

"Şirketimiz ile Durteks İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında imzalanan 13.02.2023 Tarihli 5.187.103,00 USD ( BeşMilyonYüzSeksenYediBinYüzÜçAmerikanDoları) toplam bedelli sözleşme kapsamında, Uşak ilinde yer alan arazi tipi güneş enerjisi santrali projesinin ilgili resmi kurum tarafından kabulü yapılarak devreye alınmıştır ve santral elektrik üretimine başlamıştır."