Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik indirim çağrısının ardından, Tarım Kredi Marketler, gıda ve temizlik malzemeleri de dahil olmak üzere birçok üründe fiyat indirimi yapma kararı aldı. Türkiye genelinde 3 binden fazla satış noktasıyla hizmet veren Tarım Kredi Kooperatif Market, tüketicilere uygun fiyatlarla ürünleri sunuyor.

tarım-kredi-kooperatif-market-0

Bu Hafta Bunları Alan Yaşadı! İşte En Çok Kazandıranlar Bu Hafta Bunları Alan Yaşadı! İşte En Çok Kazandıranlar

Erdoğan'ın enflasyon ve hayat pahalılığına karşı zincir marketlere yönelik çağrısı sonucunda, Tarım Kredi Kooperatif Marketler yeni bir kampanya başlattı.

16 Ekim'de başlayacak bu kampanya ile süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak.

Cumartesi, pazar ve pazartesi günlerinde çiftçilerden doğrudan tedarik edilen patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde "manavda taptaze indirim" kampanyası devam edecek.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, üretici ile tüketici arasında doğrudan bir köprü kurarak, çiftçilerin ürünlerini en uygun fiyatla tüketicilere ulaştırmayı ve ülke ekonomisine destek olmayı amaçlıyor.