Borsa İstanbul'da işlem gören Bülbüloğlu Vinç (BVSAN), Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yaptığı açıklamada imzalanan sözleşmenin detaylarını açıkladı.

bvsan-kap-aciklamasi-yapti

Borsada Alarm Zilleri Çalıyor: Haftanın Yıldızları ve Dibi Görenler! Borsada Alarm Zilleri Çalıyor: Haftanın Yıldızları ve Dibi Görenler!

BVSAN tarafından yapılan KAP açıklamasında, imzalanan iş ilişkisinin bağlı ortaklığı olan Bülbüloğlu Çelik End.San.ve Tic. A.Ş tarafından yapıldığını ve BVSAN'nın bu şirketin yüzde 85 oranında sahip olduğunu bildirdi.

3000 Ton Çelik İmalatı ve Montajı Yapılacak

Yapılan açıklamaya göre Bülbüloğlu Çelik, Macaristan NATO projesi için çelik konstrüksiyon hangar yapım sözleşmesi imzaladı. Söz konusu sözleşme 3.000 ton çelik imalatı ve montajını içeriyor. 

Sözleşme Bedeli 9 Milyon Euro'yu Geçiyor!

BVSAN'ın duyurduğu sözleşmenin bedeli KDV hariç 9,150,000 Euro olarak kaydediliyor ve söz konusu işin 30 Eylül 2024 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor.

BVSAN Kap Açıklaması

BVSAN bağlı ortaklığı Bülbüloğlu Çelik'in imza attığı milyon avroluk sözleşmeye ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Sermayesinin % 85’ine sahip olduğumuz Bülbüloğlu Çelik End.San.ve Tic. A.Ş, yurt içi bir firmanın Macaristan NATO projesi için çelik konstrüksiyon hangar yapım sözleşmesi imzalamıştır. Söz konusu sözleşme    3.000 ton çelik imalatı ve montajını içermekte olup, sözleşme bedeli KDV hariç 9,150,000 -Euro’dur. Söz konusu işin    30/09/2024 tarihine kadar tamamlanması planlanmaktadır."