Finansal Raporlar Yatırımcıları Şoke Etti! Hisseler Sert Düşüşe Geçti Finansal Raporlar Yatırımcıları Şoke Etti! Hisseler Sert Düşüşe Geçti

Halka arz olduğu günden bugüne kadar tamı tamına 5 kat artan elektrik şirketi GESAN, ''17'' lira ile halka arz olmuştu. Bugün güncel olarak ''79,46'' lira ile lem gören hissede dev iş anlaşmasının detayları duyuruldu. Elektrik şirketi tarafından yatırımcısına duyurulan iş anlaşmasının detayları KAP'da yer aldı.

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. (GESAN) tarafından 5 Şubat 2024 tarihinde (bugün) Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde yeni iş anlaşması hakkında açıklamalar yapıldı.

KAP Açıklaması

GESAN şirketi tarafından yatırımcısını bilgilendirmek adına yapılan KAP açıklamasında, 

''Şirketimiz, KALYON YEKA RES 3 RÜZGAR ENERJİSİ YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ ile Türkiye'nin farklı yerlerindeki 4 projenin ‘154 KV Enerji İletim Hatları İşleri'' için anlaşmaya varmıştır. Anlaşma bedeli vergiler hariç 7.872.946 -USD'dir. (Yedi milyon sekiz yüz yetmiş iki bin dokuz yüz kırk altı, Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile anlaşma bedeli vergiler hariç 240.282.310, -TL'dir.)
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,'' denildi.