Borsa İstanbul'un ve Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden olan Netaş Telekomünikasyon (NETAS) yeni sipariş sözleşmelerine ilişkin detayları kamuoyuna ve pay sahiplerine duyurdu.

netas-telekomunikasyon-siparis-acikladi

Modern iletişim teknolojileri, dış pazarlara teknoloji transferi üzerine faaliyet gösteren telekomünikasyon şirketi uluslararası ölçekte hizmet sunma yetkinliği ile önde gelen operatörlere yazılım çözümleri sunuyor.

Telekomünikasyon devi NETAS tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yapılan açıklamada ise şirketin imza attığı yeni sözleşmelere ilişkin bilgiler verildi.

Teknoloji Şirketi Yapay Zeka Destekli Yeni Yatırımını Duyurdu Teknoloji Şirketi Yapay Zeka Destekli Yeni Yatırımını Duyurdu

NETAS ve Superonline Siparişte El Sıkıştı

NETAS, Turkcell'in bağlı ortaklığı Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'den, ZTE WiFi 6 Home Gateway Modem ürün projesi kapsamında sipariş aldığını yatırımcılarına açıkladı.

Yapılan bildirimde Superonline ile imzalanan sipariş sözleşmesi kapsamında teslim edilecek olan ZTE WiFi 6 Home Gateway Modem ürünü için ödeme alınacak toplam bedel 5.024.000 Çin Yuanı olarak kayıtlara geçti.

Üst Üste Siparişler Almaya Devam Ediyor

NETAS tarafından 19 Şubat 2024 tarihinde yapılan KAP açıklamasında ise farklı iki siparişe ilişkin detaylar açıklanmıştı.

Şirket dünkü bildiriminde, Türk Telekomünikasyon A.Ş.'den 1.345.000 ABD Doları tutarında HGW Wifi5 ve 5.478.000 ABD Doları tutarında HGW Wifi6 modem siparişi aldığı hakkında kamuoyunu bilgilendirmişti.

NETAS KAP Açıklaması

NETAS'ın Turkcell bağlı ortaklığı olan Superonline ile yaptığı sipariş sözleşmesine ilişkin detaylar KAP'ta şöyle ifade edildi:

"Şirketimiz, Turkcell'in bağlı ortaklığı Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'den, ZTE WiFi 6  Home Gateway Modem ürün projesi kapsamında 5.024.000 Çin Yuanı tutarında sipariş almıştır."

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir.