Doğu Aras Enerji Yatırımları A.Ş. (ARASE) tarafından 27 Şubat 2024 tarihinde (bugün) Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Bağlı Ortaklık Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş. hakkında açıklamalar yapıldı. Enerji şirketi tarafından yapılan anlaşmanın detayları KAP aracılığıyla yatırımcısına duyurulurken, yatırımcılar düşüşte olan Enerji hissesini alım fırsatı olarak değerlendirmektedir.

5 gündür düşüşte olan Doğu Aras Enerji Yatırımları A.Ş.'nin bağlı ortaklığı olan Aras Elektrik Perakende Satış A.Ş., enerji sektöründe dev anlaşmalara imza atarak büyük bir atak yapmaya hazırlanıyor.

Milyonluk Siparişler Yağmur Gibi! Telekomünikasyon Lideri Açıklamaya Devam Ediyor Milyonluk Siparişler Yağmur Gibi! Telekomünikasyon Lideri Açıklamaya Devam Ediyor

Şirket tarafından yapılan KAP açıklamasında;

''26/02/2024 tarihinde  duyurulan  toplam 543.600  MWh  enerji satış anlaşmalarımızın  tutarı  KDV hariç tahmini 1.080.000.000,-TL olup, kamuoyunun bilgisine  saygılarımızla arz olunur.'' denildi.

ARASE Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Enerji Şirketinin faaliyet konusu elektrik dağıtımı ile elektrik perakende satış faaliyetleri yürütmektir. Son zamanlarda düşüşte olan enerji hissesi yapmış olduğu dev anlaşma ile birlikte büyük bir atağa hazırlanıyor.

arase