Anlaşma Haberleri

anlaşma haberleri ve güncel anlaşma gelişmeleri, anlaşma ile ilgili tüm video, anlaşma fotoğrafları ve anlaşma haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) şirketi yüzde 5 düşüşün ardından milyonluk iş anlaşması ile yatırımcısını sevindirmeye başlamış durumda.

BORSA

BMS Birleşik Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BMSTL) şirketi yapmış olduğu iş anlaşması sonrasında hisseler tavan olmaya devam ediyor.

BORSA

Doğu Aras Enerji Yatırımları A.Ş. (ARASE) şirketi dev anlaşmaya imzayı attı. Şirketin yapmış olduğu anlaşmanın bedeli tamı tamına 1.080.000.000,-TL olarak...

BORSA

Netaş Telekomünikasyon A.Ş. (NETAS) milyon dolarlık siparişini yatırımcılarına duyurdu. Telekomünikasyon şirketi tarafından KAP'a yapılan açıklama ile yatırımcısına duyuruda bulundu.

BORSA

Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) şirketi sağlık sektöründe milyonluk iş anlaşması imzaladığını duyurdu.

BORSA

Astor Enerji A.Ş. (ASTOR) şirketi tarafından duyurulan iş anlaşmasında, yabancı bir şirkete enerji birimi üretmek adına anlaştığı duyuruldu.

BORSA

Yeo Teknoloji (YEOTK) yaptığı KAP açıklamasında RES projesi kapsamında imzalanan milyon dolarlık anlaşmanın detaylarını açıkladı.