Borsada enerji ve teknoloji sektöründe iş yapan birçok şirket yer alıyor. Bu şirketlerin arasında ise bazı lider firmalar düzenli olarak iş ilişkisi kurmak için çaba sarf ediyorlar.

Borsada Alarm Zilleri Çalıyor: Haftanın Yıldızları ve Dibi Görenler! Borsada Alarm Zilleri Çalıyor: Haftanın Yıldızları ve Dibi Görenler!

yeo-teknoloji-kap-aciklamasi

Yeo Teknoloji (YEOTK) de bu öncü şirketlerin arasında yer alıyor. YEOTK, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yaptığı açıklamada yeni bir anlaşmaya imza attığını açıkladı ve bu anlaşmanın detaylarını kamuoyuna sundu.

YEOTK tarafından yapılan açıklamaya göre şirket ile bir müşterisi arasında Türkiye'de kurulacak bir Rüzgar Enerji Santralinin elektrifikasyon ve otomasyon işlerinin yapımı için anlaşmaya varıldı.

Toplam Değeri 4,5 Milyon Doları Aşıyor

Bu anlaşma dizayn, mühendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma işlemlerini kapsamakla beraber toplamda 4.515.000 ABD Doları + KDV değerinde.

Sözleşmenin bugünkü TCMB kurları ile karşılığı toplam 134.701.413 TL olarak ayrıca kayıtlara geçti.

YEOTK KAP Açıklaması

Teknoloji sektörünün devlerinden YEOTK konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Şirketimiz ile bir müşterisi arasında Türkiye'de kurulacak bir Rüzgar Enerji Santralinin elektrifikasyon ve otomasyon işlerinin yapımı (dizayn, mühendislik, tedarik, montaj, test ve devreye alma) amacıyla, 4.515.000 USD+KDV bedelle sözleşme imzalanmıştır. 

Sözleşmenin bugünkü TCMB kurları ile karşılığı toplam 134.701.413,00 Türk Lirası'dır."

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir.