2024'ün en etkili şirketlerinden ve en çok kazandıran hisselerinden olan Kuzey Boru (KBORU) her gün farklı farklı sözleşme ve ihale açıklamaya devam ediyor.

kuzey-boru-kboru-satis-sozlesmesi

23 Ocak tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP), KBORU tarafından yapılan açıklamanın detaylarını göre boru şirketi, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) ile her gün farklı iş ilişkisi kuruyor.

DSİ'nin İhalesinde Birinci Oldu

DSİ'nin Konya Bölge Müdürlüğü tarafından 23 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen ve 2023/1482495 ihale kayıt numaralı "Ereğli-İvriz Sağ Sahil Sulaması Yenileme HDPE Boru Temini 4. Kısım'' konulu ihalede KBORU'nun birinci olduğu vurgulandı.

İhale Baz Bedeli 120 Milyon Lirayı Aşıyor

KBORU'nun aldığı bu ihalenin ihale baz bedelinin yapılan açıklamada KDV dahil 120.853.766 TL olduğu belirtildi.

İhale ile gelişmeleri, kamuoyuyla ve yatırımcılarla paylaşacağını belirten KBORU her geçen gün BIST yatırımcısının daha fazla ilgi odağı olma yolunda ilerliyor.

KBORU KAP Açıklaması

DSİ'nin açmış olduğu ihaleye ilişkin KBORU'nun yaptığı KAP açıklamasının detayları şu şekilde:

"Şirketimiz, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü- 4. Bölge Müdürlüğü (Konya) tarafından 23.01.2024 (bugün) tarihinde gerçekleştirilen, 2023/1482495 ihale kayıt numaralı "Ereğli-İvriz Sağ Sahil Sulaması Yenileme HDPE Boru Temini 4. Kısım'' konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek ihalede 1. olmuştur. İhale baz bedeli 120.853.766 TL (KDV Dahil)'dir.

Enerji Şirketi Yatırımlarına Devam Ediyor! 1 Milyar Liralık Dev Anlaşma Enerji Şirketi Yatırımlarına Devam Ediyor! 1 Milyar Liralık Dev Anlaşma

İhale ile ilgili gelişmeler, kamuoyu ve yatırımcılarımıza bildirilecektir."

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir.