BVSAN tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada bağlı ortaklığının yurt dışında kurduğu yeni iş ilişkisinin detayları yer aldı.

bvsan-kap

Şirketin bağlı ortaklığı Bülbüloğlu Çelik Endüstri, güncel olarak Avrupa'daki enerji tesisinin ilk etabı için çelik konstrüksiyon imalatı projesini üstlenmiş durumda.

BVSAN'ın yaptığı KAP açıklamasında ise Bülbüloğlu Çelik Endüstri tarafından Avrupa'daki enerji tesisinin bu kez ikinci etabının üretimi için 1.380.650 Euro tutarında ek sözleşme imzalandı.

Bildirimde ayrıca enerji tesisi projesinin yeni kurulan bir pil fabrikası olduğu belirtildi.

İki Borsa Devi Anlaştı: Şirket 40 Milyon Dolarlık Ciro Yapacak! İki Borsa Devi Anlaştı: Şirket 40 Milyon Dolarlık Ciro Yapacak!

Söz konusu projenin Haziran 2024'de tamamlanması planlanıyor.

BVSAN KAP Açıklaması

BVSAN'ın konuya ilişkin yaptığı KAP açıklamasının tam hali şöyle:

"Sermayesinin %85'ine sahip olduğumuz Bülbüloğlu Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş, ilk etabını üretmekte olduğu Avrupa'da yeni kurulacak olan bir enerji tesisinin (Pil fabrikasının) çelik konstrüksiyon imalatı projesi  ikinci etabının üretimi için 1.380.650.- Euro  tutarında ek sözleşme imzalamıştır. Söz konusu projenin Haziran  2024'de tamamlanması planlanmaktadır."