Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri, yeni bir sözleşme imzaladığını KAP’a bildirdi.

papil-savnunma-kap-aciklamasi

PAPIL Sözleşme Detaylarını Açıkladı

Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri, hisseleri yükselişte olan bir şirket olarak dikkat çekiyor. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yaptığı açıklamada, yeni bir iş anlaşmasına imza attığını duyurdu.

Borsa İstanbul’da PAPIL koduyla işlem gören şirket, T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı ile Otomatik Parmak ve Avuç İzi Teşhis Sisteminin (APFIS) bakım ve onarımı için 26 Ocak-1 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bir sözleşme yaptığını bildirdi.

Sözleşmenin bedelinin 12 milyon 498 bin Türk Lirası olduğu ve bu bedelin bakım hizmeti ve yedek parça temini için kullanılacağı belirtildi.

PAPIL KAP Açıklaması

Papilon Savunma'nın Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı ile imzalanan milyonluk sözleşmeye ilişkin yaptığı KAP açıklamasının tam metni şu şekilde:

Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler

"8.12.2023 tarih ve 2023/15 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile Şirket'in meşru çıkarlarının zarar görmemesi ve sözleşme imzalanmadan önce kamuya açıklanacak bilgilerin yatırımcıların yanıltılmasına sebep olmamak adına erteleme kararı alınmış olan bir iş ilişkisi sonuçlanmıştır. 

T.C. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde kullanılmakta olan Otomatik Parmak ve  Avuç İzi Teşhis Sisteminin (APFIS) 26.01.2024-01.07.2024 tarihleri arasında geçerli olmak üzere parçalı bakım ve onarımı işi için 12.498.000-TL + KDV tutarlı sözleşme bugün tarafımıza ulaşmıştır. Sözleşme, söz konusu sistemin sürekliliği kapsamında verilecek olan bakım hizmeti ve yedek parça ihtiyaçlarını kapsamaktadır."

PAPIL Hisseleri Endekse Paralel Yükseliyor

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, haftanın son işlem gününde yüzde 2,16 artarak 8.346,28 puana yükseldi. PAPIL hisseleri de bu artışa uyum sağladı.

PAPIL Hisse Fiyatları Nasıl?

Hisselerin fiyatı, günlük bazda yüzde 4,3 artarak 92,7 TL’ye ulaştı.

Hisseler, haftalık olarak yüzde 8,2 düşse de aylık ve yıllık olarak yatırımcısına yüksek getiri sağladı. PAPIL, aylık yüzde 89,1 ve yıllık yüzde 417,6 kazandırdı.

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir.