Hektaş Ticaret #HEKTS bağlı ortaklığı Ferbis Tarım’ın halka arzına ilişkin, esas sözleşme değişikliği başvurusunun Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandığını kamuya duyurdu.

ferbis tarım

Ferbis Tarım Ticaret ve Sanayi A.Ş.

OYAK'ın, OYAK Kimya Tarım Sektöründe faaliyet gösteren şirketi, bitki koruma pazarının lideri HEKTAŞ Ticaret Türk A.Ş. tarafından 2017 yılında %100 hissesi satın alınan FNC Tarım, marka kimliğinde yapılan dönüşümle ‘verimli kılmak’ ve ‘dünya’ anlamına gelen Fertilize ve Orbis kelimelerinin birleşiminden oluşan Ferbis ismini almıştır. Ferbis, “Verimli Tarımın, Yenilikçi Yüzü” mottosuyla verimlilik odaklı ulaşılabilir bitki koruma çözümlerini üreticilerle buluşturmaktadır.

Borsada Halka Arz Çılgınlığı! Dipten Dönüş Mü Yoksa Yeni Bir Balon Mu? Borsada Halka Arz Çılgınlığı! Dipten Dönüş Mü Yoksa Yeni Bir Balon Mu?

100’den Fazla Ürün

Ar-Ge çalışmalarıyla ürün portföyünü genişletmeye ve pazarda fark yaratmaya odaklanan Ferbis, üreticilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmakta. Bununla birlikte, uzman Ziraat Mühendisi kadrosu ile teknik destek vermekte.

350’ye Yakın Satış Noktası

Modernizasyon çalışmaları ve teknolojik alt yapısı ile zirai ilaç pazarındaki en nitelikli üretim tesislerinden birine sahip olan Ferbis Tarım, 350’ye yakın satış noktası ile verim odaklı ürünlerini Türkiye’nin tarımsal üretim yapılan her noktasına ulaştırmakta ve üreticilerin yanında yer almakta.