Mia Teknoloji (MIATK) Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yaptığı açıklamada, Avrupa'da ihracat gerçekleştirdiğini yatırımcılarına duyurdu.

Finansal Raporlar Yatırımcıları Şoke Etti! Hisseler Sert Düşüşe Geçti Finansal Raporlar Yatırımcıları Şoke Etti! Hisseler Sert Düşüşe Geçti

mia-teknoloji-miatk-ihracat

MIATK'in ihracata ilişkin yaptığı KAP açıklamasında satışın detaylarına yer verildi.

MIATK Polonya'ya İhracat Yaptı

Teknoloji şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre yurtdışı iş geliştirme faaliyetleri planında yer alan hedef ülkelerden Polonya'da başlatılan iş geliştirme faaliyetleri kapsamında, MIATK ile Polonya'da mukim bir enerji ve teknoloji fiirması arasında, yazılım, kurulum, lisans, bakım ve destek işleri ile ilgili 1.284.549 Euro tutarında ihracat gerçekleştirildi.

Mia Teknoloji gerçekleştirilen ihracata ilişkin de açıklamalarda bulundu. 

İlk Yazılım İhracatı Tamamlandı

Yapılan bildirimde MIATK'in Mia-Tech Software yazılım ürününün Kıta Avrupa pazarına yaptığı ilk yazılım ihracatı olup, önümüzdeki dönemde de hem Polonya hem de diğer ülkelerde benzer başarıların edinilmesi için çalışmalara devam edileceği açıklandı.

MIATK KAP Açıklaması

Mia Teknoloji (MIATK) tarafından yapılan KAP açıklaması:

"Şirketimizin yurtdışı iş geliştirme faaliyetleri planında yer alan hedef ülkelerden Polonya'da başlatılan iş geliştirme faaliyetleri kapsamında, şirketimiz ile Polonya'da mukim bir Enerji ve Teknoloji Firması arasında, yazılım, kurulum, lisans, bakım ve destek işleri ile ilgili 1.284.549,52 Euro tutarında ihracat gerçekleştirilmiştir.

Bahsi geçen ihracat, Mia-Tech Software yazılım ürünümüzün Kıta Avrupa pazarına yaptığı ilk yazılım ihracatı olup, önümüzdeki dönemde de hem Polonya hem de diğer ülkelerde benzer başarıların edinilmesi için çalışmalara devam edilmektedir."