Miatk Haberleri

miatk haberleri ve güncel miatk gelişmeleri, miatk ile ilgili tüm video, miatk fotoğrafları ve miatk haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) şirketi yapay zeka destekli yatırımını yatırımcısına açıkladı ve detayları KAP açıklaması ile birlikte duyurdu.

BORSA

Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) tarafından yatırımcısını bilgilendirmek adına yapılan KAP açıklamasında, şirket ile Aydın'daki bir hastane arasında milyonluk anlaşma imzalandı.

BORSA

Teknoloji şirketi MIATK, Avrupa'ya ihracat yapacağını ve sürecin detaylarını kamuoyuna bildirdi.

BORSA

Yabancı yatırımcının alımı sonrası teknoloji sektöründe faaliyet gösteren MIATK'in hisseleri tavan oldu.

BORSA

Mia Teknoloji (MIATK), iştiraki Tripy Mobility’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş ortaklığı kapsamında bugün sözleşme imzalandığını duyurdu.

BORSA

Borsa İstanbul’da volatilite bazlı tedbir sistemi (VBTS) kapsamına alınan 9 hisse, yeni haftaya üzerlerindeki kısıtlamalar kalkarak işlem görecek.

BORSA

Teknoloji şirketi Mia Teknoloji’nin (MIATK) Haziran ayında SPK’ya yaptığı yüzde 1200 oranındaki bedelsiz sermaye artırımı onaylandı.

BORSA

Yüzde 1200 oranında bedelsiz sermaye artırımı ve şirketin kamuyla paylaştığı bildirimlerle birlikte, Mia Teknoloji (MIATK) hisseleri yine tavan fiyata ulaştı.

BORSA

Mia Teknolji (MIATK) geçtiğimiz haftalarda duyurduğu Tripy Soft proje bütçesinin 8,2 milyon TL olduğunu ve projeye dair açıklamalarda bulundu.

BORSA

BİST’te işlem gören 7 hisse, aldığı karara göre yüzde 300 üzerinde bedelsiz verecek. SPK onayını bekleyen şirketler ve detayları.

BORSA

Borsa İstanbul’da, SPK’ya yapılan başvurular sonucu, yatırımcısına bedelsiz pay verecek şirket sayısı 25 oldu.

BORSA