Artemis Halı Halka Arz Kaç Lot Verecek? ARTMS Hangi Bankalarda Var? Artemis Halı Halka Arz Kaç Lot Verecek? ARTMS Hangi Bankalarda Var?

TPAO ise, bu konuyla ilgili olarak, sosyal medya hesabı üzerinden, “Yatırım Fırsatı” adı altında Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) hiselerinin satışa çıkarıldığı yönünde gerçeği yansıtmayan dolandırıcılık girişimlerinde bulunulmaktadır.

Söz konusu yasa dışı girişimlerde Genel Müdürümüz Sayın Melih Han Bilgin’in fotoğraflarının yanı sıra ortaklığımızın logosu ve görselleri, tanınmış siyasetçiler, iş adamları ve bazı ünlü isimlerin fotoğrafları kullanılarak gerçeklik algısı yaratılmaya çalışılmaktadır. Resmi web adresimiz tpao.gov.tr dir. Kurumumuz yüzde yüz kamu sermayeli bir kamu iktisadi teşebbüsüdür. Halka açık bir şirket olmadığından, herhangi bir hisse satışı söz konusu değildir” İfadeleri kullanıldı.

tpao duyuru

Sosyal Medya ve Google Reklamlarını Kullanıyorlar

Dolandırıcılık teşebbüsünde bulunun kişi veya kişiler, hedeflerine ulaşmak için sosyal medya ve Google reklamlarını kullanıyor.

Oluşturdukları web sitesi üzerinden işlem yapmak istenildiğinde, müşteri hizmetleri adı altında kişiler size ulaşarak, yatırım yapmanızı ve karşılığında da belirli bir tutarda kâr elde edeceğinizi söyleyerek, girişimlerini tamamlıyor.