PhilipCapital adlı varlık yönetimi şirketi, günlük raporunda dün borsada artış gösteren üç hisse için yeni beklentilerini açıkladı.

hisse-onerileri-tavsiyeleri

BIST 100 Açılışta Yükseldi

Borsa, dün yüzde 1,7 civarında yükselerek 8090 puandan kapandı. Bugün ise BIST 100 endeksi yüzde 0,6 artarak 8142 puana çıktı.

Yükseliş Potansiyeli Olan Hisseler

Borsada iyimser havanın sürdüğü bir ortamda Singapur merkezli yatırım şirketi PhilipCapital, günlük raporunda bugün de yükseliş potansiyeli olan hisseleri belirtti.

Enka İnşaat (ENKAI)

Şirket, 25 Ocak tarihli raporunda ENKAI, ULKER ve YATAS hisseleri için kısa vadede yükseliş öngördüğünü söyledi. ENKAI hissesi için yaptığı tahminde, hissenin dün kısa vadeli düşüş trendini kırdığını ve 50 günlük ortalama seviyesinden destek alarak 35,14 TL’den kapandığını ifade etti.

Hissenin bugün de 35 TL’nin üzerinde kalması durumunda, alım ilgisinin devam edeceğini belirtti. ENKAI hissesi için hedef fiyatını 36,40 TL olarak verdi.

Ülker (ULKER)

Günlük raporda tavsiye edilen bir başka hisse ise ULKER oldu.

ULKER hissesi için kısa vadede sıkışık bir seyir izlendiğini belirten şirket, hissenin güçlü alımlarla birlikte 84,00 TL’deki yatay direnç seviyesini ve 89,00 TL’deki düşüş trendini aştığını kaydetti. Hissenin bu seviyelerin üzerinde tutunması halinde, yükselişin sürebileceğini ifade etti. ULKER hissesi için hedef fiyatını 93,20 TL olarak açıkladı.

Yatırımcıların Gözdesi 4 Hisse! BIST 100'ü Geride Bırakacaklar! Yatırımcıların Gözdesi 4 Hisse! BIST 100'ü Geride Bırakacaklar!

Yataş (YATAS)

PhilipCapital’in günlük raporunda önerdiği son hisse ise YATAS oldu. YATAS hissesi için yükselen dip formasyonu oluştuğunu söyleyen şirket, hissenin 50 günlük ortalama seviyesi olan 27,09 TL’nin üzerinde kapanış yaptığını bildirdi. Hissenin bu seviyede kalması halinde, yükseliş trendinin devam edebileceğini ve 29,10 TL’ye kadar ulaşabileceğini belirtti.

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir.