CW Enerji (CWENE), Fuat Özsoy İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile güneş enerjisi santrali kurulumu için 12,5 milyon dolarlık sözleşme imzaladığını duyurdu.

cw-enerji-cwene-ges

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, CWENE'nin müşterisi Fuat Özsoy İplik ile KDV hariç 12.455.595 USD tutarında güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla anlaştığı belirtildi.

Açıklamada, sözleşme imza tarihi itibariyle bu tutarın TCMB Döviz alış USD/TL kuru ile toplam 362.886.286 TL olduğu kaydedildi.

Enerji Şirketi Yatırımlarına Devam Ediyor! 1 Milyar Liralık Dev Anlaşma Enerji Şirketi Yatırımlarına Devam Ediyor! 1 Milyar Liralık Dev Anlaşma

Söz konusu projenin, 2024 yılının sonuna kadar tamamlanması planlandığı ifade edildi.

CWENE imzalanan milyon dolarlık GES kurulumuna ilişkin "Şirketimiz ile müşterimiz Fuat Özsoy İplik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında, güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirilmek amacıyla KDV hariç 12.455.595,00 USD (OnİkiMilyonDörtYüzElliBeşBinBeşYüzDoksanBeşAmerikanDoları) (Sözleşme imza tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alış USD/TL kuru ile KDV hariç toplam 362.886.286,97 TL'dir )tutarında sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu projenin, 2024 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır" ifadelerini kullandı.