Bedelsiz Haberleri

bedelsiz haberleri ve güncel bedelsiz gelişmeleri, bedelsiz ile ilgili tüm video, bedelsiz fotoğrafları ve bedelsiz haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

Bankacılık, finans, sigortacılık gibi sektörlerde yazılım projeleri yürüten VBT Yazılım (VBTYZ) bedelsiz sonrası tavan serisine başladı.

BORSA

İmalat, metal eşya ve makine sektörünün öncülerinden MAKIM, yüzde 100 bedelsiz sermaye artırımı yapacağını pay sahiplerine açıkladı.

BORSA

Borsanın önde gelen teknoloji şirketlerinden KONTR hem bedelli hem bedelsiz sermaye artırımları için SPK'ya başvuruda bulundu.

BORSA

PC İletişim PCILT'in yüzde 163 oranındaki bedelsiz sermaye artırımının tarihi şirket tarafından KAP'a bildirildi.

BORSA

KNFRT, DURDO ve PCILT bedelsizleri SPK tarafından onaylandı, bedelsiz sermaye artırımı detaylarını sizler için derledik.

BORSA

Türkiye'nin en büyük bankalarından olan İş Bankası (ISATR, ISBTR, ISCTR) yüzde 150 oranındaki bedelsiz için SPK'ya başvurdu.

BORSA

Tekstil Firması Mavi Giyim (MAVI) sermayesini yüzde 100 artırma kararı aldığını kamuoyuna bildirdi.

BORSA

SPK uzun bir aranın ardından 2024 yılının ilk bültenini yayımladı, MTRKS ve ASUZU bedelsiz başvuruları onaylandı.

BORSA

Borsada işlem gören SNICA, 2 Ocak'ta bedelsiz sermaye artırımı kararını kamuoyuna duyurdu. Şirket hisseleri yükselişe geçti.

BORSA

Sanica Isı (SNICA) yüzde 566 bedelsiz için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvuru yaptı. bedelsizin tamamlanmasının ardından 100 lot 666 lot...

BORSA

Zedur Enerji Elektrik (ZEDUR), yüzde 599 bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurduğunu açıkladı.

BORSA

Borsa İstanbul'da faaliyet gösteren Zedur Enerji, yüzde 599 bedelsiz kararı sonrası tavan yaptı.