Hun Yenilenebilir Enerji, bugün (10 Ekim) seans bitiminde Koray Holding’in halka arz işlemlerine ait çalışmaların başladığını, ve SPK’ya konu ile ilgili başvuruda bulunulduğunu şu sözlerle duyurdu;

“Şirketimizin %35,24 oranında paylarına sahip olan Koray Holding A.Ş. Yönetim Kurulu'nca yapılan değerlendirmeler sonucunda; 

BORSK Halka Arz Sonuçları Açıklandı, Bor Şeker Halka Arzı Kaç Lot Verdi ? BORSK Halka Arz Sonuçları Açıklandı, Bor Şeker Halka Arzı Kaç Lot Verdi ?

Koray Holding A.Ş. şirket paylarının halka arz edilmesine ve bu çerçevede gerekli çalışmaların yapılmasına karar verilmiştir. 

Halka arz süreci kapsamında, Kayıtlı Sermaye Sistemine geçiş ve Şirket Esas Sözleşmesi'nin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na 10.10.2023 tarihinde başvuru yapılmıştır.

Halka arz süreci ile ilgili gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılar ile ayrıca paylaşılacaktır.”

koray holdinh

Koray Holding

Koray Holding, yenilenebilir kaynaklardan enerji üretimi, inşaat, gayrimenkul yatırımları, yurt-konaklama hizmetleri, tarım ve balıkçılık ana iş kollarında faaliyet göstermektedir.

Sektörler

Güneş Enerjisi Yatırımları

Biyokütle Enerjisi Yatırımı

Hidroelektrik Yatırımları

İşletme ve Bakım Yenilenebilir Enerji O&M

İnşaat & Taahhüt