Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler

Borsanın önde gelen firmalarından SNICA yeni bir iş ilişkisi kurduğunu açıkladı ve sözleşmenin detaylarını kamuoyuna sundu.

sanica-isi-sozlesme

Sanica Isı'nın Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yaptığı açıklamada kendi bayisi ile satış sözleşmesi imzalandığını yatırımcılarına bildirdi.

Satış Sözleşmesinin Detayları

SNICA tarafından yapılan açıklamada, şirketin Konya bayisi ile üst yapı boru ve radyatör ürünlerinin satışı için satış sözleşmesine imza atıldığı vurgulandı ve ürün satış sözleşmesinin toplam bedelinin 22.000.000 TL olduğu açıklandı.

SNICA KAP Açıklaması

Üst yapı boru ve radyatör ürünlerinin satışına ilişkin kurulan yeni iş ilişkisi kapsamında SNICA'nın KAP'a yaptığı açıklamanın tam metni şu şekilde:

"Türkiye'de mevcut bayilerimiz ile gerçekleştirilen görüşmeler çerçevesinde; Konya bayimiz ile üst yapı boru ve radyatör ürünlerinin satışı ile ilgili olarak 22.000.000 TL tutarında ürün satış sözleşmesi imzalanmıştır."