2024'ün yıldızı olan ve henüz yeni halka arz edilen Kuzey Boru (KBORU) yeni sözleşmenin detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) kamuoyuna açıkladı.

kuzey-boru-kboru-satis-sozlesmesi

KBORU tarafından yapılan KAP duyurusunda, şirketin devam eden yatırımlarından olan Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki PPRC Boru ve Ek Parça Üretim Tesisi inşaatına ilişkin 20 Ocak tarihinde yüklenici firma ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

24 Milyonluk Sözleşmenin Detayları

Aksaray OSB'deki üretim tesisine ilişkin sözleşmenin, yüklenici firma ile çatı ve cephe panellerin temini ve işçiliği, çelik konstrüksiyon yapımı (malzeme, işçilik, nakliye, montaj dahil), fabrika içi beton kanal ve saha betonu yapım işleri kapsamında gerçekleştirildiği ayrıca vurgulandı.

İlgili sözleşmenin KDV dahil 24.542.230 TL tutarında olduğu ve sözleşmenin imzalandığı, işlerin teslim süreleri sözleşme tarihinden itibaren 120 gün olarak belirlendiği KBORU tarafından yatırımcılara bildirildi.

KBORU KAP Açıklaması

KBORU'nun Aksaray OSB'deki üretim tesisinin yüklenici firması ile imzaladığı 24 milyon lirayı geçen yeni sözleşmenin detayları KAP'ta şöyle duyuruldu:

"Şirketimizin devam eden yatırımlarından "Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki PPRC Boru ve Ek Parça Üretim Tesisi inşaatı" ile ilgili olarak 20.01.2024 tarihinde;

Yüklenici Firma ile "Çatı ve cephe panellerin temini ve işçiliği, çelik konstrüksiyon yapımı (malzeme, işçilik, nakliye, montaj dahil), fabrika içi beton kanal ve saha betonu yapım işleri ile ilgili 24.542.230 TL (KDV dahil) tutarında sözleşme imzalanmış olup işlerin teslim süreleri sözleşme tarihinden itibaren 120 gün olarak belirlenmiştir."

Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir.