Sermaye Piyasası Kurulu, Aralık ayının ilk haftasında 3 şirketin halka arz edileceğini duyurdu. Şirketlerin daha önce yayınlanan taslak izahname bilgilerine göre, Kuzey Boru A.Ş. payları tüm yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edilecek.

Onayı duyurulan ve önümüzdeki hafta içinde talep toplama süreçleri başlayacak şirketlerin özet bilgileri şöyle biliniyor;

Sur Tatil Evleri GYO (SURGY) Halka Arz

Gayrimenkul, perakende ve enerji sektörlerindeki 30 yıllık deneyimini turizm sektörüne taşıyan Sur Yapı, Sur Tatil Evleri GYO’nun özet halka arz detayları şöyle;

Halka arz edilecek lot sayısı; 45.000.000

Halka arz fiyatı; 49,18 TL

Halka arz kodu; SURGY

Tahsisat oranları;

%80 Yurt içi bireysel yatırımcı (36.000.000)

%20 Yurt içi kurumsal yatırımcı (9.000.000)

T1-T2 bakiye kullanılamaz,

Katılım endeksine uygun.

sur tatil evleri gyo

Kuzey Boru Halka Arz

KUZEYBORU plastik boru sektörüne 2001 yılında girmiş ve bugüne kadar emin adımlar ile ilerleyen genç dinamik ve eğitimli çalışanları ile Dünya'da ve Türkiye'de büyük projelere imza atan sektörünün bilinen firmalarından biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Kuzeyboru plastik boru ve ekleme parçaları üretimi ve alt yapı projelerine mühendislik destekleri veren, sektörün ve dünyanın tüm prestijli projelerinde önemli görevler alıyor.

Halka arz edilecek lot sayısı; 24.000.000

Halka arz fiyatı; 36,20 TL

Halka arz kodu;

Tahsisat oranları; Tüm yatırımcılara eşit

T1-T2 bakiye kullanılabilir,

kuzey boru

Mega Metal (MEGMT) Halka Arz

Bakır tel sektörünün lider üreticilerinden olan Mega Metal, 30 yılı aşkın tecrübesi ile oksijensiz elektrolitik bakır tel üretimini Kayseri’de sürdürmektedir.

Artemis Halı Halka Arz Kaç Lot Verecek? ARTMS Hangi Bankalarda Var? Artemis Halı Halka Arz Kaç Lot Verecek? ARTMS Hangi Bankalarda Var?

Mega Metal kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır.

Mega Metal, üretimini Kayseri’de bulunan 45.000 metrekarelik kapalı alan olmak üzere toplam 75.000 metrekarelik genişliğe sahip tesisinde gerçekleştirmektedir. Bakır tel üretiminde yıllık 48.000 ton kurulu kapasiteye sahip olan Mega Metal, ana faaliyet alanı olan süper ince bakır tel üretimi ile Türkiye’nin ve dünyanın önemli kuruluşlarından biri.

Halka arz edilecek lot sayısı; 62.750.000

Halka arz fiyatı; 28,30 TL

Halka arz kodu; MEGMT

mega metal