Spk Haberleri

spk haberleri ve güncel spk gelişmeleri, spk ile ilgili tüm video, spk fotoğrafları ve spk haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


HALKA ARZ

Teknoloji şirketi Odine Solutions Teknoloji'nin halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı, şirketin halka arz detaylarını sizlere derledik.

BORSA

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ATLAS) şirketi SPK'ya başvurdu. Şirket yüzde 100 bedelli sermaye artışı yapmak için hazırlanıyor.

BORSA

Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MTRYO) şirketi yüzde 100 sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptığını yatırımcısına duyurdu.

HALKA ARZ

Sermaye Piyasası Kurulundan (SPK) Pasifik Donanım ve Bor Şeker'in halka arz başvurusuna onay geldi.

BORSA

İmalat, metal eşya ve makine sektörünün öncülerinden MAKIM, yüzde 100 bedelsiz sermaye artırımı yapacağını pay sahiplerine açıkladı.

BORSA

KNFRT, DURDO ve PCILT bedelsizleri SPK tarafından onaylandı, bedelsiz sermaye artırımı detaylarını sizler için derledik.

BORSA

17 Ocak akşamı SPK'nın 2024 yılındaki üçüncü bülteni kamuoyuna sunuldu, bültende yeni halka arz ve sermaye artırımı açıklanmadı.

HALKA ARZ

Halka arz edilmek için SPK'ya başvuru yapan şirketler listesine bu kez ise bir tarım şirketi eklendi, Bor Şeker'in halka arz...

HALKA ARZ

SPK'nın yeni halka arz kriterleri neler? Bu kriterlere uyum sağlayan halka arz başvurusu yapmış şirketleri sizler için ele aldık.

BORSA

PEGYO hisselerinde işlem yapan 6 farklı kişi hakkında inceleme başlatıldı ve bu kişilere 6 ay işlem yasağı getirildi. Sermaye Piyasası...

BORSA

2024'ün ilk SPK bülteni nihayet kamuoyuyla paylaşıldı, birçok şirketin sermaye artırımları onaylanırken çoğu kuruma ise ceza kesildi.

BORSA

SPK uzun bir aranın ardından 2024 yılının ilk bültenini yayımladı, MTRKS ve ASUZU bedelsiz başvuruları onaylandı.