Endeks Haberleri

Endeks haberleri ve güncel Endeks gelişmeleri, Endeks ile ilgili tüm video, Endeks fotoğrafları ve Endeks haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

Borsa İstanbul'da BIST100 uzun bir sürenin ardından ilk defa haftalık bazda değer kaybı yaşadı. Endeksin düştüğü haftada pozitif ayrışan hisseleri...

BORSA

Borsa İstanbul'da yükseliş seyri devam ediyor, Yapı Kredi Yatırım BIST100'deki yükselişin 9000 seviyesine ulaşabileceğini ifade etti.

BORSA

Borsa İstanbul'da yükseliş sürekli olarak günlerdir devam ediyor, bu yükselişe sektör endeksleri de eşlik etmeye başladı.

BORSA

BIST100 endeksi haftanın ikinci işlem gününe 8.101 puandan girmesine rağmen seans kapanışını 7.950 puandan kapattı.

ARACI KURUM ÖNERİLERİ

Aracı kurum olarak faaliyet gösteren Tacirler Yatırımlar, yükseliş beklenen 4 farklı hisse senedini yatırımcılara sundu.

BORSA

22 Ocak'ta Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi yüzde 0,9 arttı, iletişim sektörü ise gün içinde 1656,86 puana ulaştı.

BORSA

Dünya piyasalarında yer alan endeksler teknoloji hisseleri öncülüğünde ralli yapıyor, BIST'de ise 22-50 günlük ortalama "Sat" sinyali verdi.

BORSA

Borsa İstanbul 2024 yılının başlamasıyla yükselişe geçti, yabancı yatırımcılar ve düşen faizler borsayı destekliyor.

BORSA

Borsa İstanbul'un en önemli endekslerinden BIST100 endeksi, 32 milyar liralık işlem hacminin yapıldığı 17 Ocak gününü ekside kapattı.

BORSA

Borsa İstanbul'da yer alan BIST100 endeksinden daha hızlı yükselen 10 hisse senedini beta katsayısı kapsamında sizler için ele aldık.

BORSA

Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin Moody's'in olumlu kararı sonrası endeks yükseliyor yaban yatırımcı alım yapıyor.

BORSA

Borsada satış baskısı devam ediyor, 10 Ocak seans açılışıyla BIST 100 endeksi değer kaybı yaşadı.