Yatırım Haberleri

yatırım haberleri ve güncel yatırım gelişmeleri, yatırım ile ilgili tüm video, yatırım fotoğrafları ve yatırım haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

1000 Yatırımlar Holding A.Ş. (BINHO) şirketi yapmış olduğu yeni yatırımını yatırımcıları ile paylaştı. Teknoloji hamlesi olarak yapılan yatırımda, mobil uygulama...

BORSA

Borsa İstanbul rekor kırmaya devam ederken, borsa yatırımcılarının çıkışları devam ediyor. Borsa İstanbul'daki yatırımcı sayıları açıklandı.

BORSA

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD'de AR-GE'yi artırma hedefleri arttırmaya yönelik yapılan açıklamalarda, çip üretimi ve planlanmasına yönelik değişiklikler başladı.

BORSA

Kuyaş Yatırım A.Ş. (KUYAS) şirketi, yurt içinde yapılması planlanan enerji yatırımını yatırımcılara duyurdu.

BORSA

Türkiye'nin önde gelen seramik şirketlerinden Ege Seramik (EGSER) yeni yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

BORSA

Kervan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KRVGD) şirketi yurtdışı yatırımı ile ilgili yatırımcısına açıklamalarda bulunarak yeni yatırımını duyurdu.

BORSA

BIST100'ün etkin aktörlerinden Citigroup küçülmeye gideceğini duyurdu, yatırım bankası 20.000 çalışanını işten çıkaracak.

BORSA

Enflasyonun etkisiyle birçok vatandaş farklı yatırım araçlarını kullanmaya devam ediyor, bu hafta en çok hangi enstrümanlar kazandırdı?

BORSA

Tapdi Oksijen (TNZTP), yüzde 100 bağlı ortaklığının yeni yatırımı için 1 milyar lirayı aşan teşvik belgesi başvurusu yaptığını açıkladı.

BORSA

BIST100 endeksi geçen hafta en çok kaybettiren yatırım araçlarından olmasına rağmen, 2024'ün ilk haftasını yüzde 2,12 yükselişle kapattı.

BORSA

Borsada işlem gören GUBRF hisseleri, yatırımcılarını hayal kırıklığına uğratan taban serisine bugün itibariyle son verdi.

EKONOMİ

Geride bıraktığımız 27 Kasım – 1 Aralık haftasında yatırım araçlarından en çok altın, borsa ve dolar ile işlem yapan yatırımcı...