Borsa İstanbul, 16 hisse senedi için uyguladığı tedbirleri 12 Ocak 2024 tarihinde sonlandırdı. Bu hisseler, 15 Ocak 2024 tarihinde normal işlem görmeye başlayacak.

borsa-istanbul-hisse-kisitlamalari

Haftaya Tedbirsiz Başlayacak Hisseler

Tedbirleri kalkan hisseler ve şirketleri sizler için bu haberimizde derledik.

Saray Matbaacılık (SAMAT) hisseleri için açığa satış, kredili işlem, brüt takas, piyasa emri ile piyasadan limite emir girişi, emir iptali, miktar azaltımı, fiyatı kötüleştirme ve veri yayını kısıtlamaları ile tek fiyat uygulaması sona erdi.

Cosmos Yatırım (COSMO), ICBC Turkey (ICBCT) ve Federal Mogul İzmit Piston (FMIZP) hisseleri için açığa satış, kredili işlem ve brüt takas kısıtlamaları sona erdi.

Şeker Yatırım (SKYMD), Martı GYO (MRGYO), Oncosem (ONCSM), Edip GYO (EDIP), EYG GYO (EYGYO), Konfrut Gıda (KNFRT), Konya Kağıt (KONKA), RTA Laboratuvarlar (RTALB) ve Şeker GYO (SEGYO) hisseleri için açığa satış ve kredili işlem kısıtlamaları sona erdi.

Halka Arz Şirket Milyonlarca Lirayı Kasasına Koydu! Halka Arz Şirket Milyonlarca Lirayı Kasasına Koydu!

Sodas Sodyum Sanayi (SODSN), Diriteks Tekstil (DIRIT) ve Dagi Yatırım (DAGHL) hisseleri için açığa satış, kredili işlem, brüt takas, piyasa emri ile piyasadan limite emir girişi, emir iptali, miktar azaltımı, fiyatı kötüleştirme ve veri yayını kısıtlamaları sona erdi.