Bedelli Haberleri

bedelli haberleri ve güncel bedelli gelişmeleri, bedelli ile ilgili tüm video, bedelli fotoğrafları ve bedelli haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. (TSPOR) tarafından yapılan açıklamada, yüzde 150 oranındaki bedelli sermaye artırımı için detaylar...

BORSA

SASA şirketi, mevcut 5.321.653.794,10 TL olan sermayesini tahsisli sermaye artırımı yoluyla 4.365.000.000 artıracağını duyurdu.

BORSA

Borsanın önde gelen teknoloji şirketlerinden KONTR hem bedelli hem bedelsiz sermaye artırımları için SPK'ya başvuruda bulundu.

BORSA

Borsa İstanbul'da işlem gören YGYO hisseleri bedelli sermaye artırımının iptali sonrası tavan fiyata yükseldi.

BORSA

Mondi Turkey Oluklu Mukavva Kağıt ve Ambalaj Sanayi (MNDTR) yüzde 343 oranında bedelli sermaye artırımına gidiyor.

BORSA

Payları BİST Ana Pazar’da işlem gören Aksu Enerji ve Ticaret (AKSUE), sermaye artırımına ilişkin bugün Yönetim Kurulu kararını açıkladı.

BORSA

Ege Seramik Sanayi ve Ticaret (EGSER) bugün gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında, %100 bedelli sermaye artırımı için karar aldı.

BORSA

Manas Enerji Yönetimi #MANAS, bedelli sermaye artırımı kararı aldı. Alınan bu karar ile, mevcut sermaye, 82.764.000 TL’den, 165.528.000 TL’ye çıkarılacak.

BORSA