Borsa İstanbul’da geçen hafta en çok kazanan hisse, yüzde 57,38 artışla Ersu Gıda (ERSU) oldu.

Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler Bu Hisselere Dikkat! Bayram Öncesi Temettü Kararları İle Dikkat Çektiler

borsa-istanbul-bist-kazandiran-hisseler

Borsa İstanbul’daki şirketler arasında Ersu Gıda, geçen hafta göz kamaştırdı 5 günlük işlem süresince yükseliş rekoru kıran ERSU hisseleri, 12 Ocak Cuma günü 12,39 TL’ye kadar çıkmıştı ve ardından bu hafta ise 19,50 TL’ye ulaştı.

ERSU hisselerinde 15-19 Ocak haftasında işlem hacmi de artış gösterdi. Haftanın en çok ilgi gören hisselerinden biri olan ERSU, Ocak ayında %70’ten fazla değer kazandı ve şirketin hisseleri aylık yüzde 70’lik artışın yüzde 57’sini ise geçen haftaki 5 günlük işlemde gerçekleştirdi.

15-19 Ocak Haftasında En Çok Yükselen Hisseler

Borsa İstanbul'daki yatay seyir henüz devam ederken birtakım hisse senetleri aradan sıyrılıyor ve yükselişlerine hız kesmeden devam ediyor.

Birçok şirket hissesi bu hafta düşüş yaşarken bazı hisse senetleri ise sert yükselişleriyle yatırımcılarına kazandırdı.

15-19 Ocak haftasında en çok değerlenen hisse yüzde 57,38 ile ERSU olurken, onu yüzde 47,89 ile ULAS izledi. ULAS hissesinin ardından ise yüzde 44,49 ile YAYLA, yüzde 31,66 MEGMT ve yüzde 30,40 ile BAYRK geldi.

Yasal Uyarı

Yatırım tavsiyesi değildir. İçeriğin tamamı halka açık verilerden derlenmiştir