Tavan Haberleri

tavan haberleri ve güncel tavan gelişmeleri, tavan ile ilgili tüm video, tavan fotoğrafları ve tavan haberleri Halka Arz - Halka Arz Haber sitemizde


BORSA

Bankacılık, finans, sigortacılık gibi sektörlerde yazılım projeleri yürüten VBT Yazılım (VBTYZ) bedelsiz sonrası tavan serisine başladı.

BORSA

2023'ün dikkat çeken halka arzlarından olan REEDR, elektrikli araç üretimine başladığını duyurdu! Açıklamanın ardından hisseler tavana uçtu!

BORSA

Gıda sektöründe faaliyet gösteren ve borsada işlem gören TETMT dip seviyesinden bugüne kadar yüzde 2818 değerlendi ve tam üç gündür...

BORSA

Borsada bu hafta bazı hisseler öne çıktı, haftalık grafikte en çok yükselen hisse senetlerini sizler için ele aldık.

BORSA

Aralık'ta halka arz edilen KBORU, tekrar tekrar tavan yapmaya devam ediyor. Gün içinde iki farklı ihracat anlaşması duyuran KBORU hisseleri...

BORSA

Borsa İstanbul'da işlem gören YGYO hisseleri bedelli sermaye artırımının iptali sonrası tavan fiyata yükseldi.

BORSA

Borsada işlem gören boru şirketi DOGUB büyük yükselişin ardından VBTS radarına takıldı, şirket hisselerine yasak geldi.

BORSA

2024'te en çok yükselen hisseler arasında bulunan BEGYO yasak sonrası tavandan tabana indi.

BORSA

Borsada 2023'ün son çeyreğinde işleme başlayan KBORU, 2024'e çok hızlı giriş yaptı ve şirket hisseleri tekrar tavan oldu.

BORSA

Borsa İstanbul'da faaliyet gösteren Zedur Enerji, yüzde 599 bedelsiz kararı sonrası tavan yaptı.

BORSA

Yüzde 1200 oranında bedelsiz sermaye artırımı ve şirketin kamuyla paylaştığı bildirimlerle birlikte, Mia Teknoloji (MIATK) hisseleri yine tavan fiyata ulaştı.

BORSA

Günü, %9,94 değer kazanıp tavan fiyatla tamamlayan Petrokent Turizm (PKENT) hissesine, gün sonunda VBTS kapsamında tedbir kararı geldi.